Dag 02 - Tio sanningar om mig

1. Är livrädd för att bli lämnad, finns verkligen inga ord hur rädd jag är för det. Särskilt inte av de personer som betyder mest för mig.

2. Jag hatar, alltså verkligen hatar skitsnack. Seriöst ni förstår inte hur enormt mycket jag stör mig på när efterblivna randoms kommer från ingenstans och ska snacka skit, liksom ta tag i era egna problem istället för att lägga så mycket tid på andras? Och sen när de som dom har snackat skit om kommer, så låtsas man som ingenting. Haha så jäkla falskt, stå för det du säger eller håll käften och säg ingenting alls!

3. Jag får ryck rätt ofta och typ .. måste göra något hela tiden haha, om det är för tyst i ett rum tillexempel så måste jag göra någonting för att bryta tystnaden, så antingen så säger jag något helt retard eller så skriker jag rakt ut.. ehe aa, normalt!

3. Jag är nöjd med mitt liv.

4. Jag älskar mina vänner & min familj, ni är guldvärda!

5. Jag kan inte säga vidare andras "hemligheter", jag vet inte varför och det är ju bra, har aldrig kunnat gå vidare med någons förtroende för mig liksom, är inte sån.

6. När jag har tråkigt gör jag något med läpparna.

7. Kan inte ljuga, eller jo men inte bra, för om jag försöker så typ biter jag mig i läppen eller börjar skratta sönder. Haaaaaha.

8. Förväntar mig alltid för mycket..

9. När jag har riktigt riktigt tråkigt så kan jag spela in en film i typ tio minuter när jag snackar med mig själv...

10. Har dåligt självförtroende.


siktar mot toppen så långt jag kan nå



Ibland hatar jag verkligen min cykel haha, skulle cykla och möta upp My innan och då hoppade kedjan IGEN. Så vi fick först gå hem till mig och sen stack vi till henne, aa men iallafall, var ju med henne då och hade shetaskoj, dog lite när vi filmade in :') men känner mig på dåligt humör, typ dö. Ska lyssna på peppmusik nu och försöka bli bättre, jaja hejdå.


vår<3

Tjenareeeeeee haha driver. Skitbra dag idag, vår ute också. Gillaaaa. Solade på rasten med Bellis, härligt. Sen kom några till också. :) Snart kommer Ingrid så måste fixa mig nu, jaja men hejdå.


fanta exotic♥


Dag 01 - Någon jag beundrar

Har alltid sett upp till min mamma, hon har hjälpt mig igenom väldigt mycket och hon har alltid varit en stor förebild för mig. Sen ser jag upp till min kusin Elin, eller kusin och kusin, känns mer som en storasyrra ;-), hon har också hjälpt mig igenom all skit och så är hon sjukt vacker, omtänksam och rolig.^^

Gillar också Tyra Banks asmycket, okej de flesta tror att modeller är ytliga och bara går på ett utseende. Men man märker verkligen att hon står för något, och hon får många att tycka om sig själva! Det tycker jag är skitbra. 

 


nu köööööör vi!

Dag 01 - Någon jag beundrar
Dag 02 - Tio sanningar om mig
Dag 03 - Något jag vill göra
Dag 04 - Dyraste skorna
Dag 05 - En person som betyder mycket för mig
Dag 06 - Min tro
Dag 07 - Min första kärlek
Dag 08 - Någon jag saknar
Dag 09 - Två dagar jag längtar efter
Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2010
Dag 11 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 12 - En bild från när jag var liten
Dag 13 - Min nuvarande pojk/flickvän
Dag 14 - Tio saker jag gillar att göra
Dag 15 - En blogg jag läser varje dag
Dag 16 - Min favorit låt
Dag 17 - Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 18 - En sak jag gör varje dag
Dag 19 - Två favorit smycken
Dag 20 - En bild som gör mig arg/ledsen
Dag 21 - En bild jag tagit som betyder någonting
Dag 22 - En bild som är över 1 år gammal
Dag 23 - En bild som är tagen i staden där jag bor
Dag 24 - En bild som inte är tagen i staden där jag bor
Dag 25 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 26 - Tre filmer jag sett och gillat
Dag 27 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 28 - Smeknamn du har och varför
Dag 29 - En bild på mig och en kompis som badar
Dag 30 - Två saker som händer mig ofta
Dag 31 - Något jag hatar
Dag 32 - Något coolt jag upplevt
Dag 33 - Någonting jag saknar väldigt mycke
Dag 34 - Tre saker jag ska göra innan detta år är slut
Dag 35 - Favoritdryck på sommaren
Dag 36 - Favorit smink
Dag 37 - En parfym du tycker om
Dag 38 - En färg du gillar
Dag 39 - Favorit klädsel
Dag 40 - En stad du älskar


Okej, den här gången ska jag göra ALLA. Dom jag inte redan har gjort då alltså. ^^

next to you



Kom precis hem från streetdancen, ska snart plugga en massa. blä. Kommer typ behöva sitta hela kvällen och bara plugga, har hela matten, svenskan, engelska glosor och vanlig engelska. SUUUUUURT. Jaja ska inte tråka ut er nu, glömde att blogga igår men stack ju ut med My och Alva, cyklen pajade så fick gå hem och lämna den och sen komma tillbaka, surt där ja. Sen skulle Alva hem och då stack jag och My hem till henne och kollade på film. :D♥ Tar inte en massa om dagen, ciao.

 


adore you



Tjenare mannen!
Nu ska jag duscha och fixa iordning mig och sen drar jag ut med My & Alva, älskar er tjejer! ♥
Men nu måste jag skynda mig om jag ska bli klar idag, blir stressad av tiden lite faktiskt.. man ska ju ställa fram klockan en timme, jaja skönt med ljusare dagar iallafall. Hejdå!


kan aldrig sluta le när jag ser dina ögon



Nu går jag och lägger mig, puss!

dagens outfit



Tröja med läderlappar på armen -  lager 157
linne - H&M
jeanstights - ingen aning

(och jag står kvar på gränsen)

Skiter i bloggpaus och skiter i frågestund, men kommer nog inte hinna med bloggen lika mycket längre.

Asso har haft en superhelg än så länge!! Igår så följde My med mig hem direkt och vi åkte till lager 157 med min familj, köpte en tröja. Gillaaa. Där dampade vi runt och interjuvade massa randoms, "hej, heter du möjligtvis OSKKKKKKAR?!!!" dog av skratt där HAHAHAHAHA! Sen direkt när vi hade kommit hem, stack vi till My en snabbis och sen stack vi till ole dole doff med Ida, haha ännu mer OSKKKKKAR där! Sen kom Alva och Lina och sen stack jag, My, Ida, Alva och Lina till bion, Justin Bieber - never say never ♥, superbra film verkligen! Efter bion stack jag och My hem till mig och sen sov hon här, vi var vakna typ .. skitlänge och sen blev jag jättetrött och somnade med öppna ögon HAHA, så My bara fortsatte snacka med mig och sen väckte hon mig och bara "HALLÅ IDA?!" HAHA och då trodde jag att det var december och att det var lucia?
Ja. Ibland undrar jag lite över mig själv hahahaha.
Vi vaknade rätt sent idag och sen stack vi till ica en snabbis, och sen stack vi upp till samhället och låg och stekte i solen, så där låg vi i en timma ungefär och sen kom Alva och då stack vi till konsum en stund, sen stack vi vidare till dalen och matade ankor med godis HAHA. Superbra 2 dagar än sålänge, tack tjejer! ♥♥




BJUDER på 2 bilder från inatt.
usch som man kan se ut..
bilder tagna med my's kamera.


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp


Tror inte att jag har lagt upp den hära bilden iallafall!
Minns den kvällen/natten, stack på bio med snyggingarna ingrid och linnea och hade askul, sen sov dem hos mig och vi var uppe halva natten typ och gjorde massa .. retard saker haha..... var iallafall en oförglömmlig kväll!♥


5e bilden: En gammal bild på dig själv


herregud ..

Egentligen är det här inte så länge sen, eller jo, tror den är tagen i augusti/september någon gång, haha längesen om man tänker efter.. aya här har ni, jag tycker iallafall att jag har förändrats.. har ju lugg nu! :D

måndag

Fett segt, men asso ska vara ärlig. Måndagar kan vara bra ibland bara för att man får träffa alla igen och så! Men annars, så suger måndagar. Ville döda mitt alarm imorse haha.. ska snart byta om och sen dra till dansen, vet inte hur jag ska orka.. har lust att bara gå och sova i 12456378 år men aa, dansen är något av det bästa så klart jag ska gå! :D♥ jaja hursomhelst, ska äta nu och sen byta om, uppdaterar senare puss



4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv



konstig och konstig tid vet jag inte, men det var mycket upp och ner då.
själva bilden är inte konstig hahaha, men tog den ur en period då mycket var .. konstigt?

3e bilden: en bild på en i familjen


min lilla favutjejsing, älskar dig hjärtat.


you cant make a rainbow without little rain


läppar hahahah

Godmorgoooon, asso fattar faktiskt inte vad jag gör uppe såhär tidigt .. har redan varit vaken i en timma, helt surt men men.. ska nog till Emilia idag och träffa henne och Issa :-D Får se vad vi gör hahah.. men ska börja fixa iordning nu och inte sitta och ruttna, har väckt hela huset sååå typiskt mig.
Kan inte hålla käften, igår satt jag och spelade in när jag pratade med mig själv i typ tio minuter. Sen tog jag bort det, asso nej det är inget fel på mig. Jag är som jag är hahah! När jag ändå är igång med allt babblande så kan jag ju passa på att säga att JAG HATAR SNÖ, det var vår i typ fyra dagar - sen kommer mer snö?! .. och inte lite heller, uuuusch! Hoppas att den försvinner nu i veckan. aaaaaa men hejdå ♥


ida och maya som mini haha



NAW kolla vilken bild jag hittade!! verkligen längesen!


bruno mars - marry you


Haha, riktigt cool är jag :]

Heyheeey, Ingrid var här innan och vi stack ut en stund, sen stack vi till mig och tog massa .. bilder hahaha. Ska fixa med header och design snart, lovar!! hihi. Bara att det tar typ hundra år för mig att komma på något, men men, ska nog faktiskt börja nu. ^^
Kommer antagligen få damp då ingenting funkar och datorn kommer explodera och jag kommer typ slå sönder något, meeeeen ska försöka undvika det hihi. Usch vad jag babblar, pusshej ♥


1a bilden: Någon du umgås mycket med


HAHAHAH bjuder..

En utav de jag umgås mycket med är ju Myyyyy, helt underbar tjej som finns där i alla lägen, skrattar alltid med henne åt typ allting haha. Jag älskar dig!




jag har alltid vetat vägen men du hjälpte mig & gå



Snögg bild på mig och Mollie haha, hon kom över en sväng och bara pratade, love u! Tog massa retard bilder också, men mer än en får ni inte se haha :P Men jaja, får gäster snart så ska börja fixa iordning mig nu haha, bloggar kanske senare när Linnéa är här, vi få se. puss puss.





RSS 2.0